اسيد سيتريک يا جوهر ليمو تنها اسيد خوراکي است که فرمول شيميايي آن به دو شکل با آب يا منو هيدرات (O2H)7O8H6C و بدون آب يا آن هيدروز 7O8H6C وجود دارد و در دنياي امروز به دو روش عمده صنعتي غوطه وري يا کشت سطحي توليد مي شود . مواد اوليه اسيد سيتريک بسته به نوع تکنولوژي مي تواند: شکر خام، ملاس، ذرت، سيب زميني، گندم، نشاسته و گلوکز باشد. تعيين مواد اوليه معمولاً به قيمت تمام شده و تکنولوژي آن بستگي دارد.اين مـواد اوليـه قنـدي، با استفـاده از ميکرو ارگانيسم ها در فرمانتورهاي بلند به اسيد سيتريک تبديل مي شوند، با توجه به راندمان و حجم زياد توليد تقريباً بيش از %09 توليدات امروزه دنيا، از طريق غوطه وري در فرمانتورهاي بلند با حجم هاي مختلف به بهره برداري مي رسد. در کارخانه اسيد سيتريک جوين فراورده ي توليدي در فـرمانتـورهاي بزرگ 065 متـر مکعبي که درجهان کم نظير است با روش غوطه وري تهيه مي گردد.